VIDEO Scene groaznice la Craiova: Beldeanu, suspect de infarct, după ce i s-a făcut rău când a vrut să-şi ia rămas bun de la Balaci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul neînsufleţit al fotbalistului Ilie Balaci, depus în biserică FOTO Inquam Photos / Bogdan Danescu
Trupul neînsufleţit al fotbalistului Ilie Balaci, depus în biserică FOTO Inquam Photos / Bogdan Danescu

Fost coleg de echipă cu Ilie Balaci, Aurel Beldeanu (67 de ani) e într-o stare gravă, după ce i s-a făcut rău la biserica „Sf. Ilie“ de la Craiova.

Craiova plânge după Ilie Balaci, iar foştii coechipieri ai acestuia de la Ştiinţa sunt cei mai afectaţi de tragedia care s-a întâmplat ieri dimineaţă.

Dacă Sorin Cârţu a plâns în hohote la televizor, nefiind în stare să rostească decât două, trei fraze, astăzi, Aurel Beldeanu, fost mijlocaş al Universităţii Craiova, a căzut, pur şi simplu, din picioare la biserica unde se afla pentru a-şi lua rămas bun de la „Minunea blondă“.

Beldeanu (foto jos - Digi Sport) a fost luat cu scaunul cu rotile şi dus de urgenţă la spital. Din primele informaţii e suspect de infarct!

UPDATE 17.50 - Se pare că starea lui Beldeanu s-a mai stabilizat, însă fostul jucător rămâne, deocamdată, sub supravegherea medicilor.

UPDATE 18.10 - Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova a anunţat că Aurel Beldeanu e stabil şi conştient. Totuşi, urmează să i se facă şi un tomograf.

   

Beldeanu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite