România-Ungaria / Piţurcă face lumină în cazul presupusului scandal care i-a scindat pe tricolori în două tabere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce fotbalistul maghiar Tamas Hajnal a declarat în presa din Ungaria că naţionala României este scindată în două tabere, "pro Mutu" şi "anti Mutu", selecţionerul Victor Piţurcă a negat vehement acest lucru, susţinând că toată situaţia a fost creată artificial de presă.

După ce mijlocaşul Tamas Hajnal a dezvăluit că ştie de la Alexandru Maxim că în naţionala României mocneşte un scandal între jucători şi selecţioner, Piţurcă a ieşit la rampă, susţinând că totul este o înscenare a presei din România şi Ungaria, al căror scop este de a-şi vinde produsele pentru care lucrează.

"N-am avut nicio discuţie cu Maxim. Nu mă interesează ce apare în presă. Sunt vorbe de consum, care avantajează ziaristii, pentru a-şi vinde publicaţiile", a precizat Piţurcă într-o conferinţă de presă.

Decizia selecţionerului de a nu-l convoca pe Adrian Mutu la lot a stârnit nemulţumire printre tricolori, potrivit declaraţiilor făcute de Tamas Hajnal în urmă cu câteva zile. Fotbalistul maghiar a susţinut că are toate aceste informaţii de la Alexandru Maxim, cu care este coleg la Stuttgart. De asemenea, un alt motiv de nemulţumire al jucătorilor naţionalei este legat de stilul de joc defensiv preferat de Piţurcă.

CITIŢI ŞI:

Mai e o zi până la România – Ungaria, dar naţionala stă pe un butoi cu pulbere. Jucătorii nu-l mai vor pe Piţurcă şi s-a format o tabăra pro-Mutu în lot

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite