România participă la Olimpiada Internaţională Media din Croaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionata presei sportive din România va participa şi în acest an la Olimpiada Media, care se va desfăşura începând de duminică, timp de şase zile, la Porec, în Croaţia.

Naţionala jurnaliştilor a remizat pe terenul sintetic de la clubul „Laguna Pool”, la Ploieşti, scor 6-6 (2-2), într-un meci amical disputat împotriva unei selecţionate locale, condusă de ”Bebe” Rădulescu, din care au făcut parte foşti fotbalişti divizionari, printre care Adrian Cristescu, Ghiocel Dumitrescu, Niculae Răducanu sau Veronel Rotaru.

Lotul presei pentru acest joc a fost compus din Adrian Dobre (Evenimentul zilei), Ionuţ Pană (Republicanul/ Ploieşti) - portari, Cătălin Cârnu (Radio România Actualităţi), Romeo Chiriac (Sport Magazin), Cristian Creţu, Cătălin Oprişan, Alberto Boţoghină (Digital Antena TV Group), Petre Dumitru (Prima TV), Robin şi Dan Eparu (Prima TV Ploieşti), Mihai Toma (Libertatea), Adrian Făgărăşanu (Pro TV Ploieşti), Iulian Anghel (Adevărul), Radu Maxim (Digi24) - jucători de câmp. Directorul tehnic al lotul este Dumitru Graur.

Delegaţia jurnaliştilor români pentru Olimpiada Media, sponsorizată de Petrom, Aqua Carpatica şi Stanleybet, va cuprinde 16 jurnalişti, care vor concura, printre altele, la fotbal, volei, baschet, cross, aruncarea greutăţii, petanque, tir sau tenis de masă. România deţine ultimele două titluri olimpice la fotbal (Liban 2012, Germania 2011) şi mai are în palmares trei astfel de trofee supreme. La Beirut, în Liban, la ultima Olimpiadă Internaţională Media, delegaţia României a mai cucerit medalia de bronz la volei, aur şi argint la aruncarea greutăţii şi bronz la tenis de masă. Echipa de fotbal a APS a câştigat anul acesta turneul internaţional de fotbal de la Buşteni, la care au luat parte peste 80 de ziarişti sportivi din Bulgaria, Croaţia, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Serbia şi România.

La această ediţie a Olimpiadei, care se va desfăşura în perioada 21-27 septembrie, la Porec, vor participa aproximativ 250 de jurnalişti din Canada, Liban, Franţa, Germania, Italia, Belgia, Spania, Franţa, România şi Croaţia. De asemenea, în cadrul acestei acţiuni vor avea loc seminarii având ca temă libertatea presei sportive.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite