România a învins Spania în a doua etapă a Campionatului European de rugby

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Stejarii" au obţinut a doua victorie din tot atâtea meciuri jucate în cadrul Campionatului European de rugby, învingând Spania cu 29-8 (12-3). Rugbyştii români au reuşit cinci eseuri şi au obţinut punctul bonus ofensiv.

România are un start perfect de Campionat European (fosta Cupă Europeană a Naţiunilor) la rugby. După succesul concludent cu Portugalia, în urmă cu o săptămână, "stejarii" au învins o altă naţională iberică, Spania, scor 29-8. 

Chiar dacă au început ezitant partida de pe "Cluj Arena", elevii lui Lynn Howells şi-au revenit pe parcurs şi au reuşit în total cinci eseuri, spre deosebire de unul singur al spaniolilor. 

Graţie celor cinci eseuri marcate în această partidă, România a obţinut punctul bonus ofensiv acordat de Federaţia Europeană de Rugby şi totalizează acum 10 puncte în clasamentul grupei din care mai fac parte Georgia, Rusia, Portugalia, Spania şi Germania.

Marcatorii României în partida cu Spania: Apostol 1 eseu, Lucaci 1 eseu, Ursache 1 eseu, Sîrbe 2 eseuri, Calafeteanu 1 transformare, Dumbravă 1 transformare.

Peste două săptămâni, pe 28 februarie, România va juca pe teren străin. "Stejarii" se vor deplasa la Soci pentru a se duela cu Rusia, partidă care va conta pentru etapa a treia a competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite