România, analizată post pe post: apar primele critici la adresa lui Stanciu. Cum a crescut Rotariu în ultima perioadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Belgienii au plătit aproape nouă milioane de euro pentru Nicuşor Stanciu, însă nu sunt tocmai impresionaţi după primele prestaţii ale jucătorului la Anderlecht.

Nicolae Stanciu – Rămâne titular la Anderlecht, dar fără să strălucească. „Ce putem spera e ca Stanciu să revină cu o încredere mai mare de la naţionala României. Poate dă gol acolo şi va fi mai bun în meciul cu Lokeren. Nu se simte ca acasă, deocamdată“, a scris presa belgiană după ultima prestaţie a românului în campionat când a jucat 85 de minute.

Alexandru Chipciu – Integralist şi în ultima etapă la Anderlecht, echipă la care a bifat toate cele nouă etape de la începutul campionatului, marcând un gol şi oferind trei pase decisive. 

Dorin Rotariu – A ajuns la cinci goluri în 11 etape la Dinamo cu reuşita din meciul cu FC Botoşani. Foarte important: se vede cu ochiul liber că s-a dezvoltat din punct de vedere fizic. 

Eric Bicfalvi – Integralist în Tom Tomsk – Ural, scor 1-1. Mijlocaşul de 28 de ani a fost titular în opt din cele nouă runde scurse până acum din prima ligă rusă, marcând şi un gol.

Ovidiu Hoban – Traversează un sezon mai puţin fast faţă de cel precedent. Joi, a prins ultimele zece minute în Liga Europa pentru Maccabi Beer Sheva. În campionat, a jucat în doar două din cele şase etape.

Răzvan Marin – Integralist pentru Viitorul în victoria cu Astra în care a marcat singurul gol al meciului. Din cele 11 partide ale Viitorului în campionat a fost integralist în zece.

Alexandru Maxim – În primele şapte meciuri din liga a doua germană, a strâns şapte prezenţe şi un gol la Stuttgart.

Adrian Popa – Integralist la Steaua, ca de obicei, în ultima etapă. 

Andrei Prepeliţă – În ultimele patru meciuri disputate de Rostov, a fost titular o singură dată, într-o înfrângere cu 0-4. Apoi, a devenit rezervă în următoarele trei meciuri, iar în ultima etapă a fost introdus din minutul 77 la vicecampioana Rusiei. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite