Rezultatele contează. Herbalife continuă parteneriatul cu Viitorul lui Gică Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Hagi, în mijlocul elevilor săi
Gică Hagi, în mijlocul elevilor săi

Pentru al treilea an consecutiv, Herbalife este sponsor oficial în nutriţie al echipei de fotbal FC Viitorul, patronată şi antrenată de Gică Hagi.

Herbalife România anunţă continuarea parteneriatului cu FC Viitorul ca sponsor oficial în nutriţie sportivă al echipei de fotbal. Astfel, performanţele sportive ale echipei sunt susţinute de Herbalife24, o gamă completă de nutriţie sportivă, recomandată atât sportivilor profesionişti, cât şi pasionaţilor de sport care înţeleg importanţa unei nutriţii corespunzătoare.

„Sunt mândru de continuarea parteneriatului cu FC Viitorul – o echipă de fotbal care a demonstrat că îşi merită locul în liga de top şi ai cărei fotbalişti ambiţioşi îşi doresc şi au rezultate excepţionale. Pentru aceşti sportivi nutriţia complexă este o necesitate, iar compania Herbalife este onorată să contribuie la succesul lor”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Manager Herbalife România.

Prezent la intalnirea cu jurnaliştii de pe stadionul din Constanţa, Gheorghe Hagi, antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, a declarat: „Fotbalul este un sport intens, care solicită mult efort fizic, prin urmare pregătirea constantă, odihna şi nutriţia personalizată sunt cruciale. Fotbaliştii împreună cu medicul echipei au integrat deja produsele în programul personal de nutriţie, care îi ajută să se recupereze mai repede între antrenamente şi să îşi maximizeze efortul depus în cadrul sesiunilor de antrenament”.

herbalife

Herbalife susţine la nivel mondial peste 100 de atleţi de performanţă, având ca obiectiv asigurarea unei nutriţii adecvate în vederea îmbunătăţirii performanţelor sportive. În România, pe lângă implicarea în fotbal, Herbalife îi susţine pe Anca Bucur, Miss Fitness Univers, Ciprian Bălănescu, campion balcanic şi campion naţional al României la triatlon, duatlon şi aquatlon şi echipajul de canotaj – dublu rame feminin, categoria uşoară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite