Revolta oltenilor: conducerea Craiovei critică ce s-a întâmplat la echipa naţională. „Am fost jigniţi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a încheiat anul 2017 cu amicalul cu Olanda, pierdut cu 0-3 (Depay 47, Babel 56, De Jong 81) pe „Arena Naţională“.

A fost primul eşec cu Cosmin Contra pe bancă, după victoriile cu Kazahstan (3-1) şi Turcia (2-0) şi remiza cu Danemarca (1-1). 

La finalul meciului, fostul internaţional, Gică Popescu, l-a criticat pe selecţioner printr-o intervenţie la Digi Sport. „Sper să nu se supere Cosmin, dar, în seara aceasta, am avut senzaţia că n-a realizat că e antrenorul echipei naţionale. A chemat jucători pe care nu i-a băgat deloc în ambele meciuri. Cred că singurii pe care nu i-a băgat sunt cei doi jucători ai Craiovei, Bancu şi Băluţă. Dacă tot chemi jucători la echipa naţională, atunci trebuie să-i bagi în meciurile amicale. Băluţă e unul dintre cei mai în formă jucători din campionat. Cosmin trebuie să realizeze că nu mai e antrenorul lui Dinamo. E antrenorul echipei naţionale“, a declarat „Baciul“.

Iar în completarea vorbelor sale, managerul general al Craiovei, Marcel Popescu, a criticat FRF. „Gică Popescu a spus totul! Suporterii olteni, dar şi restul fanilor echipei naţionale sunt dezamăgiţi că cei doi fotbalişti craioveni n-au jucat deloc. Asta înseamnă că se simt jigniţi de faptul că cei doi jucători au fost singurii dintre convocaţi care n-au evoluat deloc, nici cu Turcia, nici cu Olanda“, a declarat oficialul craiovean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite