Resemnare în tabăra stelistă înaintea verdictului de la TAS: „Parcă au scăzut speranţele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Tribunaul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne va anunţa astăzi decizia pe care a luat-o în privinţa campioanei României, care se alege dintre Viitorul şi FCSB

"Nu ştiu, pe măsură ce trece timpul şi se apropie verdictul parcă au scăzut speranţele. Nu ştiu de ce. Probabil şi că vreau să se termine odată balamucul ăsta. Fie ce-o fi şi cu asta basta", a spus Becali la Digi Sport.

Se pare că în timpul audierilor, preşedintele executiv al Stelei, Valeriu Argăseală, a fost făcut şah-mat de arbitri de la TAS în momentul în care a fost întrebat de circulara LPF din februarie, în care se precizează negru pe alb că departajarea la egalitate de puncte se face pe baza partidelor directe din play-off. 

Reprezentanţii FCSB nu au adus deloc în discuţie această circulară în motivele apelului făcut la TAS, deşi le era cunoscută, scrie News.ro. Unul dintre arbitri l-a întrebat pe Valeriu Argăseală chestiuni legate de această circulară şi i-a pus în vedere că poate fi acuzat de mărturie mincinoasă, aflându-se sub jurământ. Avocatul FCSB le-a spus arbitrilor că nu a avut cunoştinţă despre circulară decât după ce a formulat motivele apelului, iar Argăseală nu a putut explica de ce nu i-a comunicat-o înainte. 

Formaţiile FC Viitorul şi FCSB au terminat la egalitate de puncte, 44, în fruntea play-off-ului Ligii I. Conform LPF, care susţine că, la egalitate de puncte, departajarea se face la rezultatele directe din play-off, Viitorul este noua campioană a României. Însă, potrivit părerii oficialilor FCSB şi potrivit interpretării regulamentului de către ei, la egalitate de puncte trebuie să se ţină cont de toate rezultatele directe, şi din sezonul regulat şi din play-off. În această situaţie, FCSB ar trebui să fie campioana României.

FCSB s-a adresat TAS pentru soluţionarea acestei speţe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite