Relaţia amoroasă dintre fotbalistul Mihai Răduţ şi Gina Pistol s-a destrămat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răduţ (stânga) este din nou liber după despărţirea de Gina Pistol FOTO Mediafax
Mihai Răduţ (stânga) este din nou liber după despărţirea de Gina Pistol FOTO Mediafax

Povestea de dragoste dintre jucătorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Mihai Răduţ (22 ani), şi manechinul Gina Pistol (30 ani) a luat sfârşit. Cauza despărţirii celor doi a fost gelozia oarbă a Ginei, care l-a determinat pe fotbalist să rupă relaţia.

Deşi este cu opt ani mai tânăr decât Gina Pistol, relaţia amoroasă dintre Mihai Răduţ şi Gina Pistol a durat aproximativ şase luni. Însă, din cauza geloziei vedetei Playboy, povestea de dragoste s-a destrămat, chiar dacă cei doi îşi propuseseră să petreacă sărbătorile în Thailanda, scrie cotidianul Click.

„Mihai şi Gina au avut mai multe discuţii în ultima lună. Gina a devenit mult mai posesivă, iar Mihai nu suportă lucrurile astea. Au decis să ia o pauză, dar nu s-au despărţit definitiv. Nu vor mai pleca în vacanţă în Thailanda, deşi au plătit biletele. Şi n-au fost deloc ieftine. Mihai a plătit aproximativ 5.000 de euro pentru sejurul de sărbători”, a spus un apropiat al celor doi foşti iubiţi.

Mihai Răduţ evoluează de un sezon la Pandurii Târgu Jiu, unde a fost împrumtat de Steaua. La echipa gorjeană fotbalistul a jucat foarte bine sub comanda lui Petre Grigoraş, devenind om de bază. De altfel, împrumutul său la Pandurii a fost negociat de Gigi Becali, nemulţumit din cauză că Răduţ a avut o relaţie de dragoste cu o fată cu opt ani mai în vârstă decât el.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite