Războiul declaraţiilor dintre fraţii Becali şi Reghecampf a atins cote paroxistice: „Ar trebui să stea numai cu capul în WC!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf se află într-un război perpetuu cu fraţii Becali FOTO Cosmin Iftode
Reghecampf se află într-un război perpetuu cu fraţii Becali FOTO Cosmin Iftode

Conflictul dintre Laurenţiu Reghecampf şi fraţii Becali, veri ai patronului Stelei, Gigi Becali, cunoaşte un nou episod. Nici măcar în perioada sărbătorilor cei trei nu renunţă la atacurile la persoană, prin intermediul presei şi oferă un spectacol dezagreabil.

Războiul declaraţiilor a fost pornit de cei doi fraţi impresari, care nu îl au la inimă pe Reghecampf din cauză că, de când acesta a venit la Steaua, jucătorii impresariaţi de Anamaria Prodan au fost mereu favorizaţi. După meciul dintre Steaua şi Astra, focul mocnit care ardea în relaţia dintre cei trei s-a transformat într-un adevărat incendiu. Reghecampf a tunat la adresa arbitrului Istvan Kovacs, iar ieşirea tehnicianului stelist i-a înfuriat la culme pe Victor şi Ioan Becali.

De acolo şi până la un adevărat circ mediatic nu a mai fost decât un singur pas. Scenariul a fost simplu: fraţii Becali l-au atacat frontal pe Reghe la televiziuni, iar acesta nu a rămas dator şi le-a răspuns cât mai acid prin intermediul reţelelor de socializare.

Cea mai nouă replică din acest război al declaraţiilor a venit după ce Reghe s-a exprimat plastic că "îi vine să vomite" când aude ce spun cei doi impresari. Enervat la culme de reacţia tehnicianului Stelei, Victor Becali s-a simţit dator să iasă din nou la atac:

"Nu mă interesează ce spun ei. Înseamnă că au timp dacă răspund la astfel de lucruri. Când nu eşti de acord cu ei, eşti bălăcărit. Nu vorbesc de Mihai Stoica, nu consider că e un atac ce a spus el, ci ceea ce a spus antrenorul Stelei. Nici Ienei n-a fost de acord şi a fost bălăcărit. Nici Puiu Iordănescu n-a fost de acord cu el şi a fost bălăcărit. Acum are senzaţii de vomă. Soluţia este la farmacie! Păi, la câte senzaţii de vomă are el, ar trebui să stea numai cu capul în toaletă", a spus Victor Becali la DolceSport.

CITIŢI ŞI:

Ioan Becali şi Reghecampf continuă disputa. "Gigi îi comanda schimbările din tribună" versus "Aşa jos ai ajuns?"

Ioan Becali îl pune la punct pe Reghe: "Cine eşti tu, mă, să spui asta?"

De Crăciun nu sunt mai buni. Reghecampf despre Ioan Becali: "Mi-e scârbă de ce spune, vomit"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite