Ioan Becali şi Reghecampf continuă disputa. "Gigi îi comanda schimbările din tribună" versus "Aşa jos ai ajuns?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

E clar: Laurenţiu Reghecampf şi Ioan Becali nu se au la inimă. Antrenorul ştie şi motivul:odată cu venirea sa la echipă, autoritatea impresarului a scăzut, în vreme ce jucătorii soţiei sale au câştigat tot mai mult teren.

Disputa a început după meciul Astra - Steaua, când Reghecampf a afirmat că echipa sa nu merită să mai fie arbitrară de Istvan Kovacs. "Cine eşti tu, mă, să spui aşa ceva?", s-a întrebat Ioan Becali.

"Îmi vine să vomit", a replicat Reghecampf.

Confruntarea a continuat cu un atac al lui Becali, care a dezvăluit că Reghecampf asculta la milimetru de ordinele transmise de Gigi Becali din tribună.
"Voi chiar credeţi că la Steaua cei de acolo sunt de capul lor şi fac ce vor? Chiar nu credeţi ce vă spun, că Gigi s-a băgat şi a făcut schimbări? Păi, sunteţi jurnalişti de investigaţii, puneţi microfoane pe banca Stelei şi o să aflaţi. Repet, s-a băgat cu Reghe mai mult decît a făcut-o cu toţi ceilalţi antrenori", a afirmat Ioan Becali la DolceSport. "Păi, Gigi Becali chiar a fost genial în cîteva schimbări pe care le-a produs în timpul reprizelor secunde ale unor meciuri. Cum le făcea? Le comanda din tribună direct pe bancă", a mai spus Becali.
Replica lui Reghecampf: "Ce golănie...aşa de jos a ajuns acest om? Zero barat ce spune...minciuni, îl caracterizează! Dar e normal, el nu mai vorbeşte cu Gigi Becali de foarte mult timp şi probabil e supărat omul... îmi dau seama cât suferă el la fiecare victorie a noastră", a scris Laurenţiu Reghecampf pe Facebook.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite