Reghecampf pune presiune pe Becali: „Eu nu-mi dau demisia niciodată!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a declarat, într-o conferinţă de presă, că nu s-a gândit şi că nu intenţionează să-şi dea demisia de la conducerea tehnică a echipei Steaua.

"Se doreşte foarte mult din afară să se creeze o presiune artificială şi sunt sigur că jucătorii sunt destul de puternici şi maturi să-şi dea seama de acest lucru. Clar, o schimbare în momentul de faţă nu este ok, din punctul meu de vedere, pentru că eu niciodată nu o să-mi dau demisia, pentru că în continuare avem şanse mari să câştigăm campionatul. Sunt foarte mulţi jucători care au venit şi trebuie să fie introduşi într-o echipă de bază şi trebuie să avem o continuitate, lucru pe care nu l-am avut până acum. De aceea am schimbat foarte mult formula de joc şi nu cum ies anumiţi intelgenţi şi zic că Gigi a comandat şi Gigi a făcut. Au fost foarte multe accidentări, sunt foarte mulţi jucători care nu se regăsesc sau nu au ajuns la forma pe care o avea când au ajuns la Steaua şi acest lucru nu este de condamnat", a declarat Reghecampf.

Întrebat dacă s-a gândit la demisie în ultima perioadă, Reghecampf a răspuns: "Nu. Aceste lucruri pe mine mă întăresc. Mie chiar îmi place atmosfera asta. Nu mai apar nici pe la emisiuni, nu mai răspund la nicio invitaţie şi în momentul în care aveam conferinţe de presă devenise o amosferă monotonă. Este chiar binevenită această perioadă să ne întărească puţin, pentru că eu sunt sigur că ne va ajuta foarte tare şi o să vedeţi lucrul acesta. Chiar dacă la anumite meciuri nu ne-am ridicat la nivelul pe care ni l-am propus o să încercăm de la zi la zi să fim mai puternici şi mai buni". Prezent şi el la conferinţă, directorul sportiv Mihai Stoica e reamintit faptul că finanţatorul Gigi Becali a declarat că nu se pune problema unor demiteri la Steaua. "Credeţi că Gigi Becali minte? E mincinos? Nu minte, vă spun eu că nu minte. Şi dacă spune că nu se pune problema, ăsta e adevărul", a declarat Stoica. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite