Reghecampf îl contrazice pe Piţurcă: „Jucătorii Stelei vor ajunge la echipe mari, deşi el n-are încredere în ei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf are un sezon excelent cu Steaua
Reghecampf are un sezon excelent cu Steaua

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, nu e de aceeaşi părere cu Victor Piţurcă, selecţionerul care afirmase că fotbaliştii roş-albaştrilor nu au valoare de echipe mari.


"Nu s-a pus niciodată problema ca jucătorii stelei să nu vină la naţională. Noi avem încredere că ei vor ajunge la echipe mari, chiar dacă antrenorul naţionalei nu are încredere. Noi suntem siguri că unii dintre ei vor ajunge la echipe mari. Jucătorii sunt dezamăgiţi când ies asemenea discuţii, a fost şi discuţia că au fost şi au băut. Nu este nimic adevărat. Erau dezamăgiţi că nu au câştigat la Budapesta şi nu au jucat bine în Olanda", a declarat Reghecampf la Digi Sport.

Reghe critică atitudinea lui Piţurcă:

"După meciul cu Olanda, de când s-a terminat meciul, Gigi Becali a fost întotdeauna lângă Piţurcă şi a încercat să aplaneze orice discuţie. Noi nu suntem la Steaua ca să blocăm jucătorii. Dar jucătorii au personalitate şi au dreptul să riposteze când se simt jigniţi. Antrenorul echipei a spus că, probabil, jucătorii de la Steaua au ajuns la un anumit nivel. Cu siguranţă au ajuns la un anumit nivel! Nu mi se pare normal, pentru că sunt jucătorii echipei naţionale, nu reprezintă Steaua. Dacă vor exista asemenea discuţii tot timpul, nu vor veni liniştiţi la naţională", a mai spus antrenorul Stelei.

Reghe: "M-au deranjat anumite lucruri"

"Nu o să auziţi niciodată vreun reproş la adresa naţionalei din partea mea. Eu nu vin la echipa naţională, asta e foarte clar. Şi pe mine m-au deranjat anumite lucruri. Faptul că a zis antrenorul echipei că râdea cu Mircea Sandu la telefon. Dar trec peste astea. Sunt câţiva jucători care sunt supăraţi că nu sunt la echipa naţională, nu că nu vor să mai vină la naţională", a mai spus Reghe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite