"Reghecampf e o muiere care plânge toată ziua la televizor!" Cine crezi că îl făcea praf pe antrenorul care a adus Stelei titlul cu numărul 24?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghe e omul momentului în fotbalul românesc
Reghe e omul momentului în fotbalul românesc

La doar 37 de ani, Laurenţiu Reghecampf este unul dimntre cei mai tineri antrenori care au reuşit să iasă campioni ai României.

Reghe a adus Stelei al 24-lea titlu naţional şi trăieşte cel mai frumos moment al carierei lui de antrenor. Cu doar doi ani în urmă însă, Reghecampf era făcut praf de patronul echipei la care activa. Autorul criticilor? Adrian Mititelu, dispărut între timp de pe harta fotbalului românesc. Iată ce spunea Mititelu despre Reghe, după ce acesta îi exclusese din lotul Universităţii Craiova pe fraţii Mihai şi Florin Costea şi pe Miahi Dina, deoarece aceştia îşi comandaseră pizza şi papanaşi în cantonament:

 "Reghecampf se plânge ca o muiere la TV, nu e corect ceea ce face. M-a condiţionat că el nu stă pe bancă dacă cei trei jucători (Fl. Costea, M. Costea şi Dina - n.r.) vor fi în lot. M-am rugat noaptea de el să revină asupra deciziei şi el a spus că nu acceptă. Du-te şi dă-mă în judecată că nu ţi-am dat nici un preaviz de încetare a activităţii de la club. Poate să plece acasă, nu mai e nevoie de el la Craiova. Eu l-am făcut antrenor în Liga I. L-a lucrat pe Napoli timp de trei luni. El a insistat ca unii jucători de la Craiova să semneze cu soţia sa ca impresar. A prins boală pe fraţii Costea pentru că nevastă-sa nu a putut să semneze contracte cu ei", declarat Mititelu (foto jos) în primăvara anului 2011.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite