„Reghe“ nu e un brand doar în fotbal, a devenit şi delicatesă culinară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prăjitura „Reghe“ conţine frişcă şi ciocolată FOTO gsp.ro
Prăjitura „Reghe“ conţine frişcă şi ciocolată FOTO gsp.ro

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, nu e doar un antrenor de fotbal. De azi înainte, numele tehnicianului de 37 de ani va fi asociat şi cu o delicioasă prăjitură.

În centrul Bucureştiului, pe Calea Moşilor, Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au inaugurat o cofetărie, care produce delicatese pentru amatorii dulciurilor. Soţii Reghecampf au învestit 30.000 de euro în noul lor magazin cu prăjituri. La evenimentul de inaugurare, au fost prezenţi nume importante din anturajul Stelei, printre care preşedintele de imagine Helmuth Duckadam, iubita portarului Ciprian Tătăruşanu sau Cătălin Botezatu, un apropiat al proprietarilor cofetăriei.

Atracţia cofetăriei, potrivit soţilor Reghecampf, va fi prăjitura „Reghe“, creată special de cofetari în cinstea antrenorului stelist.

„Sunt foarte fericită că am reuşit să adun atâta lume aici. Având în vedere câţi stelişti sunt în ţara asta, cel mai mare succes îl va înregistra prăjitura care poartă numele lui Reghe. Să vedeţi că o să fie nebunie mare de tot. Mi-am dorit foarte mult să am un magazin unde lumea să poată găsi produsele pe care le mîncam cînd eram mici”, a spus Ana Maria Prodan, care va avea şi ea prăjitura proprie denumită „P“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite