Recursul inculpaţilor din „Dosarul Transferurilor” se va judeca în februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii DNA au solicitat Inalte Curţi de Casaţie şi Justiţie ca recursul inculpaţilor din „Dosarul Transferurilor” să fie judecat pe 11 februarie şi nu pe 14 mai aşa cum fusese stabilit iniţial de magistraţi.

Cei opt condamnaţi de Curtea de Apel Bucureşti în noiembrie anul trecut în „Dosarul Transferurilor” vor afla sentinţa magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie mai devreme cu trei luni. Termenul de judecare a recursului stabilit iniţial de magistraţi, 14 mai, a fost devansat cu trei luni, aşa încât va avea loc pe 11 februarie.

Astfel, cei opt oameni de fotbal vor afla dacă vor rămâne defintiv condamnaţi sau dacă vor fi achitaţi de instanţa supremă de judecată. De asemenea, există şi o a treia variantă, aceea ca dosarul să fie mutat pentru a fi judecat la o instanţă inferioară, Tribunalul Bucureşti sau Curtea de Apel Bucureşti, informează gsp.ro.

Pe 12 noiembrie 2012, Curtea de Apel Bucureşti a decis dictat 40 de ani de închisoare pentru opt oameni de fotbal implicaţi în „Dosarul Transferurilor”:
Ioan Becali – 8 ani de închisoare;
Victor Becali – 7 ani;
Cristi Borcea – 7 ani;
George Copos – 5 ani;
Mihai Stoica – 4 ani;
Jean Pădureanu – 3 ani cu suspendare;
Gigi Neţoiu – 3 ani cu suspendare;
Gică Popescu – 3 ani cu suspendare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite