Real - Galatasaray / Mourinho: „Am fost mai buni în defensivă decât în ofensivă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real Madrid - Galatasaray Istanbul / Real a învins Galatasaray (3-0) în meciul disputat miercuri pe Santiago Bernabéu, în sferturile Champions League.

Tehnicianul madrilenilor, José Mourinho, a comentat pentru „Marca“ prestaţia echipei sale după victoria obţinută în faţa turcilor: „Am fost profesionişti şi ne-am respectat adversarul. Eram conştient că am o echipă fantastică şi atacanţi de valoare, dar astăzi ne-am descurcat excelent în apărare. După părerea mea, am fost mai buni în defensivă decât în ofensivă. 

Dacă vom marca un gol în retur, îi vom obliga pe ei să înscrie de cinci ori. Totuşi, fotbalul a arătat că totul e posibil şi nimic nu mă mai poate surprinde. E foarte greu să joci la Istanbul, sunt conştient că Galatasaray se va lupta până în ultimul moment pentru calificare. Noi trebuie să rămânem serioşi, acesta este singura modalitate prin care putem accede în semifinale“.

Real Madrid a învins Galatasaray cu scorul de 3-0, pe teren propriu, în prima manşă a sferturilor de finală Champions League. Spaniolii au obţinut victoria prin golurile marcate de Cristiano Ronaldo (9'), Karim Benzema (29') şi Gonzalo Higuain (73').

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite