Reacţiile după remiza obţinută de Steaua, în deplasarea de la Astra Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra Giurgiu rămâne lider în Liga I, după ce a încheiat la egalitate meciul cu Steaua (1-1), disputat sâmbătă, pe teren propriu.

Fernando Varela (marcatorul Stelei): „Sunt fericit, ştiam că vom întâlni o echipă puternică. Sunt mulţumit de golul marcat, a fost un meci bun. E foarte greu să joci pe acest frig, nu mai simţi nimic, e greu să controlezi balonul. Arbitrul a greşit la o fază, la Piovaccari, în rest a fost corect. Mi-ar fi plăcut să plecăm în vacanţa din postura de lideri, asta înseamnă Steaua. Transferul la Steaua a fost un vis, nu mă aşteptam. Steaua e o familie, sunt prieten foarte bun cu Szukała, Gardoş şi Popa. M-au ajutat să mă integrez“.

Daniel Isăilă (antrenor Astra): „Am controlat jocul chiar dacă nu am avut situaţii de a marca. Am primit un gol dintr-o fază stupidă. Asta este viaţa. Indiferent de acest rezultat şi de ultimele jocuri, Astra a avut un an senzaţional. Băieţii trebuie felicitaţi. Am fost aproape de grupele Europa League. Suntem pe primul loc, chiar dacă Steaua are două restanţe. Un an bun. Arbitrajul a fost corect, un meci cu o încărcătură extraordinară“.

Gabi Enache (marcatorul golului giurgiuvenilor): „E un rezultat bun şi nu prea. Astăzi trebuia să câştigăm. Am fost de la început peste Steaua. Am fost o echipă omogenă, foarte ambiţioasă, păcat că nu am luat cele trei puncte. La meciul trecut au fost peste noi, dar în seara asta am jucat foarte bine. Sper să nu mai fim învinşi prea curând acasă şi sper ca la finalul sezonului să ne bucurăm cu toţii de o clasare pe podium. Am jucat foarte bine anul acesta, sperăm poate chiar să rămânem pe primul loc“.

Silviu Lung Jr. (goalkeeperul Astrei): „Am întâlnit o echipă foarte puternică, care stă bine în teren. Cred că a fost un meci plăcut. Rezultatul de egalitate este, până la urmă, echitabil. În a doua repriză puteam mai mult, dacă forţam puteam să înscriem şi al doilea gol. Este un final de an bun, iernăm pe primul loc şi asta e tot ce contează. Este o senzaţie foarte placută“.

Sursă: dolce-sport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite