Răzvan Raţ, desfiinţat de un fost antrenor al României: "A jucat sute de meciuri la naţională fără cap, doar datorită propagandei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Raţ
Răzvan Raţ

Răzvan Raţ a fost unul dintre cei mai slabi jucători ai naţionalei României în partida pierdută cu Ucraina, scor 3-4, iar acest lucru i-a adus critici dure.

"Din punct de vedere fotbalistic, Ucraina se poate distra cu noi. Sunt două formaţii pe care le-a folosit Iordănescu, cea cu Congo şi aceasta cu Ucraina. Eu cred că deja ar fi trebuit să fie în faza definitivării unei formule de joc, nu a lotului. În prima repriză, am remarcat presingul.

Raţ e singurul fundaş stânga care a jucat sute de meciuri la naţională fără deposedare, fără joc de cap...A jucat doar datorită unei propagande făcute în terenul advers. În centrul defensivei au fost unele gafe ale lui Chiricheş, iar golurile noastre au fost date cu ajutorul lui Piatov şi Rakiţki, pe care i-aş pune în "Ilf şi Petrov", nu la fotbal.

Pentru Chiricheş e important să aibă jocuri în picioare, ca fundaş central, dar el n-a prins echipa la Napoli. Poate că Grigore-Moţi ar fi un cuplu mai bun.

Sânmărtean, în spatele vârfului, a făcut o partidă bunicică. El poate fi o soluţie doar într-un 4-3-3, cu un singur închizător.

Nu cred că Bogdan Stancu e o soluţie pentru mijloc. Deocamdată, Alibec e singurul jucător din atac pe care se poate conta", a declarat Cornel Dinu la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite