Răzvan Burleanu, noul preşedinte al FRF, despre ce a găsit la Federaţie: „Un sediu de sticlă, mai opac decât betonul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Burleanu, cel care i-a luat locul lui Mircea Sandu, pe scaunul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, a încheiat prima săptămână în noua sa postură.

Burleanu şi-a prezentat primele impresiii pe blogul său personal. ""După o săptămână de la preluarea mandatului de preşedinte al FRF încă mai persistă la Casa Fotbalului senzaţia de ruptură temporală. Persistă şi va mai persista pentru că unora parcă nu le vine încă să creadă că lucrurile s-au schimbat. Că procedurile electronice iau locul caietului de 100 de file. Că agenda electronică înlocuieşte lipsa de agendă. Că oameni care lucrează sintetic şi eficient îngroapă lălăiala şi aflarea în treabă.

„Vai, suntem la etajul doi?” se miră o doamnă, uşor emoţionată, care se ocupă de fotbalul şcolar. „Păi unde ar fi trebuit să ne vedem, pe hol?”, întreb nedumerit. „Nu, dar este o noutate să ne primească preşedintele şi să fim invitaţi la dumneavoastră în birou”.

Câţiva reporteri sunt nedumeriţi că li se permite să filmeze neîngrădiţi o scurtă conferinţă de presă în Casa Fotbalului după o întâlnire cu suporterii. Nu mă pot stăpâni să mă gândesc: ce ironie, un sediu din sticlă care a fost mai opac decât betonul…", a scris cel mai tânăr preşedinte al FRF.

Răzvan Burleanu are 29 de ani şi a câştigat alegerile de pe 5 martie

Citeşte şi 

Burleanu face câţiva paşi înapoi! „Marea reformă” l-a afectat doar pe Kassai

Răzvan Burleanu, noul preşedinte FRF: Piţurcă şi staful său au susţinerea mea

Răzvan Burleanu, noul preşedinte FRF. Cine este omul care îl înlocuieşte pe Mircea Sandu după 24 de ani

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite