Raţ e pe cai mari în Grecia. Echipa lui e lider şi a bătut campioana ultimelor nouă sezoane, chiar pe terenul acesteia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Raţ a făcut o mutare insiprată când a ales să plece de la Rayo Vallecano în Grecia, unde a semnat cu PAOK Salonic.

Căpitanul naţionalei are un sezon excelent cu noua sa echipă, care pare să distrugă supremaţia celor de la Olympiakos Pireu, campioana ultimilor nouă ani. Cu Raţ integralist, PAOK Salonic s-a impus pe terenul lui Olympiakos, scor 2-1, şi s-a distanţat la 5 puncte în clasament.Românul a făcut un meci exemplar, în care a intervenit decisiv de câteva ori.

Athanasiadis a deschis scorul în minutul 43, însă bucuria oaspeţilor nu a durat mult. Fuster a egalat în prelungirile primei reprize. Fanii gazdelor au reacţionat imediat la golul încasat, l-au luat la ţintă pe portarul lui PAOK, care a avut nevoie şi de intervenţia medicilor.

Oaspeţii au cerut şi un penalty după pauză, la un atac la Skondras, dar centralul i-a arătat galben pentru simulare. PAOK şi-a luat revanşa repede  - Pereyra a marcat pentru 2-1. Olympiakos a alergat după egalare până în ultimul moment, însă fără succes - PAOK a marcat al treilea gol în prelungiri, dar reuşita a fost anulată incorect pentru ofsaid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite