Rapid - Steaua. Chipciu: „M-am amuzat că rapidiştii ne-au chemat pe teren, iar apoi au tras de timp“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meciul Rapid - Steaua nu a fost lipsit de incidente FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Meciul Rapid - Steaua nu a fost lipsit de incidente FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Rapid - Steaua. Derbiul disputat duminică pe stadionul „Valentin Stănescu“ s-a încheiat cu o remiză (1-1), dar a avut în primplan incidentele tribunei care au produs întreruperea meciului Rapid - Steaua.

Cu opt etape înainte de finele campionatului şi, cel mai probabil, adjudecarea titlului cu numărul 24, Steaua a dat dovadă de fair-play în meciul cu Rapid. Cu toate că jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf au fost ţinta mai multor obiecte aruncate din rândul suporterilor vişinii, majoritatea steliştilor şi-au exprimat ferm dorinţa de a continua unul dintre cele mai tensionate meciuri din primul eşalon românesc. Alexandru Chipciu a insistat ca Steaua să încheie partida din Giuleşti: 

„Mie îmi place să fie fotbalul cu galerie, au o galerie frumoasă, dar au exagerat cu acele petarde şi obiecte aruncate în teren. E problema lor ce se întâmplă. Noi am vrut să câştigăm, dar n-am putut. M-am amuzat că rapidiştii ne-au chemat pe teren, dar în ultimele 10 minute au tras de timp. Am vrut să jucăm până la capăt, pentru că nu ne doream un nou scandal. Nicolae Grigore a venit la mine înainte de meci şi mi-a spus că s-a interpretat declaraţia mea, dar şi declaraţia lui. Am fost colegi la Braşov, avem o relaţie bună, nu se pune problema să se pună problema să fie altceva. Chiricheş a fost lovit foarte tare, n-avea vreo urmă de sânge, dar cred că l-a durut rău“.

Derbiul Rapid - Steaua s-a încheiat cu o remiză (1-1), golurile fiind marcate la începutul şi finalul meciului. Pentru rapidişti, Ovidiu Herea a deschis scorul în minutul 9, iar Steaua a reuşit să egaleze aproape de finele partidei prin căpitanul Alexandru Bourceanu (81'). Debutul meciului s-a produs cu o întârziere de aproximativ cinci minute, cauzată de fumigenele şi torţele aprinse în tribune, o parte dintre ele ajungând şi pe teren. În minutul 83, tensiunile acumulate au făcut ca partida să fie oprită de arbitrul Sebastian Colţescu ca urmare a atacurilor venite de la suporterii giuleşteni către Vlad Chiricheş, Iasmin Latovlevici şi Mihai Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite