FOTO Rapid - Steaua / Herea: „S-a aruncat cu scaune? Nu am văzut. Se mai întâmplă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Herea, marcatorul giuleştenilor din meciul Rapid - Steaua FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Ovidiu Herea, marcatorul giuleştenilor din meciul Rapid - Steaua FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Rapid - Steaua. Derbiul disputat pe Giuleşti şi încheiat la egalitate (1-1) nu a fost lipsit de incidente în rândul suporterilor rapidişti, care în ciuda faptului că s-au văzut la televizor, nu au fost evidente şi de pe teren.

Marcatorul giuleştenilor din meciul Rapid - Steaua, Ovidiu Herea, nu a catalogat incidentele de pe stadionul „Valentin Stănescu“ drept o problemă: „Un meci echilibrat, frumos, cu o atmosferă foarte frumoasă. Să tot joci în astfel de meciuri. Te simţi fotbalist. Cred că pe orice stadion se aruncă cu brichete. S-a aruncat cu scaune? Nu am văzut. Se mai întâmplă. Eu am mai trăit o întâmplare ca asta, dar auzisem că se va relua jocul. Tot respectul pentru ei, pentru că au vrut să joace până la sfârşit. Mi-a fost teamă că vom pierde la masa verde. Au fost nişte meleuri, pentru că am încercat să scoatem acea brichetă. Arbitrul ne-a spus să intrăm la vestiare, să stăm zece minute, să se calmeze spiritele, dar am preferat să rămânem pe teren“.

În minutul 83, Sebastian Colţescu a oprit meciul din cauza unor atacurilor care l-au avut drept ţintă, în primă fază, pe Vlad Chiricheş. Mijlocaşul rapidist Ştefan Grigorie a considerat, de asemenea, că incidentele au fost minore: „Sunt fericit pentru că steliştii au dau dovadă de caracter şi au continuat jocul. Era o prostie să se oprească meciul, cu toate că au fost nişte incidente. Steliştilor le-a fost şi lor teamă de acest meci şi mă mulţumeşte acest rezultat“.

Derbiul Rapid - Steaua s-a încheiat cu o remiză (1-1), golurile fiind marcate la începutul şi finalul meciului. Pentru rapidişti, Ovidiu Herea a deschis scorul în minutul 9, iar Steaua a reuşit să egaleze aproape de finele partidei prin căpitanul Alexandru Bourceanu (81'). Debutul meciului s-a produs cu o întârziere de aproximativ cinci minute, cauzată de fumigenele şi torţele aprinse în tribune, o parte dintre ele ajungând şi pe teren. În minutul 83, tensiunile acumulate au făcut ca partida să fie oprită de arbitrul Sebastian Colţescu ca urmare a atacurilor venite de la suporterii giuleşteni către Vlad Chiricheş, Iasmin Latovlevici şi Mihai Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite