Rapid face o echipă stelară: noul preşedinte a început negocierile cu trei nume „grele“. Ce spune despre fiecare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Herea (stânga) poate juca, din nou, alături de Pancu
Herea (stânga) poate juca, din nou, alături de Pancu

Giuleştenii l-au numit pe Ovidiu Burcă în fruntea clubului, iar Florin Marin a fost instalat pe banca tehnică. Acum urmează formarea unui lot care, valoric, poate depăşi multe grupări din prima ligă.

Rapid a fost refuzată de doi antrenori şi haosul din cadrul clubului a ajuns şi la nivelul suporterilor, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

În ultimele zile însă, bucureştenii au mai stabilizat situaţia echipei care va debuta în noul sezon al ligii secunde la 29 august. Cum promovarea e obiectivul pentru noul sezon, preşedintele Ovidiu Burcă încearcă aducerea unor nume grele la echipă, după ce l-a convins pe Daniel Pancu să mai joace şi în noua stagiune.

Ce a spus?

„Voi mai discuta şi cu Daniel Niculae, sper să-l pot convinge să joace la Rapid şi în liga a doua. Am vorbit şi cu Ovidiu Herea. Am discutat şi cu Bozovici, şi-a arătat disponibilitatea de a veni la noi. Sper să nu fie o problemă cu noua regulă a extracomunitarilor. Cristi Săpunaru e alături de Rapid sufleteşte, dar el e încă la o vârstă la care mai poate juca la cel mai înalt nivel, aşa ca nu putem să-l aducem“, a declarat Burcă la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite