Rânduri emoţionante scrise de Florin Călinescu, în memoria lui Nicolae Dobrin: „Îngerii sunt leşinaţi de fentele şi driblingurile lui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul acesta se împlinesc zece ani de la moartea lui Nicolae Dobrin, unul dintre cei mai mari fotbalişti pe care i-a dat România.

În memoria Gâscanului, actorul Florin Călinescu a scris câteva rânduri emoţionante, pe care le-a postat pe o reţea socială: „Sunt 10 ani de când Gicu Dobrin a pus ghetele în cui. Sunt 10 ani de când Dumnezeu l-a convins să semneze cu El. Pe pământ, Gicu ar fi făcut 70, în august.

Acolo unde e acum, nu are cu cine juca. Îngerii sunt leşinaţi de fentele şi driblingurile lui. Aripile lui Gicu îl ajută să zboare un cer mai sus decât oricare alt fobalist român….

Azi (vineri - n.red), la Câmpulung de Argeş, în memoria lui, se pune de o miuţă. Ora 18. Stadionul Municipal.

Cum se zice, iată echipa probabilă: Silviu Lung, Dani Coman, Sandoi, Selymes, Balaci, Cartu, Sabău, Craioveanu, Dorinel Munteanu, Adrian Ilie, Pancu, Adrian Mutu….

Cu ăştia ne-am califica oricând, oriunde…! Sunt acolo.”, a scris Florin Călinescu pe contul său de Facebook. 

Vineri, la Câmplung, Muscel a avut loc un meci în memoria lui Dobrin, la care au fost prezenţi mulţi internaţionali români, dar şi Florin Călinescu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite