„Psihologul“ Gigi Becali: patronul Stelei a explicat de ce l-a „terorizat“ pe vedeta echipei după remiza cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Latifundiarul l-a scos ţap ispăşitor pe Nicuşor Stanciu, punând în cârca acestuia cele două puncte pierdute în derby. Omul de afaceri insistă că şi-a cântărit bine cuvintele, înainte de a-şi deschide gura.

Gigi Becali l-a pus la zid pe Nicuşor Stanciu după meciul cu Dinamo, după cum „Adevărul“ a scris aici.

La două zile după derby, finanţatorul roş-albaştrilor a explicat, la Digi Sport, motivele care au stat în spatele reacţiei sale. „M-am prefăcut că sunt supărat mai mult pe Stanciu. Dar nu eram chiar atât de supărat. O să aplic toate metodele psihologice ca să-l fac un jucător de 15 milioane de euro pe Stanciu“, a spus Becali.

Acesta a dezvăluit cât valorează acum noul decar al naţionalei: „ Când e vorba de Stanciu, pe care vreau de la 10 milioane în sus, negociez numai eu. Nici nu vreau să dea cineva 10 milioane pe Stanciu. Stanciu nu e de vânzare la ora asta. De ce i-am făcut eu lui Stanciu 20.000 de euro pe lună? Ia semnează tu aici un contract pe încă cinci ani. Că el mai avea pe doi ani. Dacă aveam de gând să-l dau, îl dădeam în ăştia doi ani. E de vânzare când el e maxim. Acum nu e maxim. Maxim o să fie peste un an“.

Chiar dacă Stanciu e impresariat de Anamaria Prodan, aceasta nu va avea dreptul de a negocia vânzarea mijlocaşului stelist.

„Nu poate să vorbească nimeni. Pentru jucătorii de importanţă nu dau mandat, negociez eu direct. Eu spun suma şi gata. Când e vorba despre un milion, 500.000, atunci dau mandate“, a precizat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite