Prostia se plăteşte: Ce a declarat sportivul care a jucat tenis cu mască pe faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hassan s-a chinuit pe teren, deşi nimeni nu i-a cerut aşa ceva
Hassan s-a chinuit pe teren, deşi nimeni nu i-a cerut aşa ceva

Precauţia e recomandată într-o tentativă de a reduce riscul îmbolnăvirii cu COVID-19, însă, din păcate, unii oameni recurg la nişte măsuri ridicole.

Dacă urmăreşti sfaturile doctorilor, toţi susţin că purtarea măştilor e o măsură foarte bună în combaterea coronavirusului, atât timp cât ele sunt folosite în spaţiile închise. Sau, dacă cineva se află într-o zonă extrem de aglomerată, în aer liber, unde normele de distanţare socială nu pot fi respectate.

Niciun specialist în boli virale n-a cerut însă purtarea măştilor în timpul unor activităţi precum tenis, alergarea sau ciclism pentru simplul motiv că vorbim despre nişte sporturi individuale. Totuşi, săptămâna trecută, un jucător de 25 de ani, Benjamin Hassan (354 ATP) s-a gândit să-şi facă un nume, purtând o mască în timpul unui meci, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Pe lângă faptul că a pierdut patru din cele şase meciuri disputate, sportivul născut la Merzig (Germania) a trăit şi o experienţă neplăcută, după cum a scris Digi Sport. Concret, aşa cum era de aşteptat, Hassan a avut mari dificultăţi în a respira.

„Am fost curios să văd cum e să joci un meci cu masca pe faţă, dacă pot face asta. După câteva minute, de-abia mai puteam respira. Cu masca pe faţă e foarte greu să fii competitiv într-un sport“, a declarat Hassan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite