Primele declaraţii ale unui antrenor batjocorit: Teja spune de ce i s-a dat de înţeles că trebuie să plece de la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Teja
Mihai Teja

Tehnicianul de 36 de ani a lăsat naţionala Under 21 pentru a veni în „Ştefan cel Mare“, tentat de şansa de a pregăti un club mare care s-a tot lăudat cu proiecte, precum „New Dinamo“. Realitatea a fost însă una dureroasă pentru Teja.

Mandatul lui Mihai Teja la Dinamo a durat 63 de zile, perioadă în care a bifat cinci partide oficiale pe banca roş-albilor. Bilanţul: două victorii şi trei eşecuri. 

Modul lipsit de eleganţă în care „câinii“ au renunţat la Teja l-a oripilat pe Dan Petrescu şi l-a dezamăgit pe tehnicianul demis. Acesta a oferit la Dolce Sport primele declaraţii despre aventura sa în „Ştefan cel Mare“.

Ce a spus?

„Dragoste cu sila nu se poate face. Am înţeles că nu sunt dorit, era normal să fiu de acord cu rezilierea contractului. Nu sunt genul care să stea unde nu e dorit. Au fost discuţii în care mi s-a spus să reziliem contractul, că e mai bine pentru Dinamo. Şi eu am spus că daca e spre binele lui Dinamo, OK. Domnul Stanciu (n.r. – managerul clubului) a zis că e mai bine pentru Dinamo“, şi-a început Teja discursul.

El nu regretă faptul că a lăsat România U-21 pentru a sta cinci partide pe banca roş-albilor.

„Nu regret nimic din ce am făcut în viaţă. Mulţumesc pentru şansa oferită. A fost o mare onoare să fiu antrenorul lui Dinamo. Doar că mi s-a dat o şansă pentru numai cinci meciuri. Îmi pare rău, doream să reuşesc mai mult cu Dinamo, simţeam că pot mai multe, asta e situaţia. Ştiţi cum e, întotdeauna cel care plăteste e unul singur, antrenorul“, a adăugat Teja.

Dacă eu sunt cel care nu pot să duc Dinamo mai departe, am zis să mă dau la o parte, să vină altcineva să ducă Dinamo mai sus. Mihai Teja  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite