Primele declaraţii date de Simona Halep la întoarcerea în ţară, după eliminarea din sferturile Australian Open 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, a treia cea mai bună jucătoare din lume FOTO Mal Fairclough
Simona Halep, a treia cea mai bună jucătoare din lume FOTO Mal Fairclough

Simona Halep a sosit în România miercuri, în jurul orei 14.00, după turneul de la Australian Open 2015, acolo unde şi-a încheiat traseul în sferturile de finală.

A treia cea mai bună jucătoare de tenis din lume a fost întâmpinată cu flori şi felicitări, apoi a acordat câteva declaraţii celor prezenţi la aeroport.

...despre faptul că şi-a schimbat antrenorul: Colaborarea cu echipa mea e bună, sunt fericită cu ea, am încredere că va fi foarte bine în viitor. 

...despre eliminarea din sferturi: „Nu sunt deloc dezamăgită şi nu am ieşit repede. Eu un rezultat bun, cu care cred că pot să mă mândresc. Ştiu că suporterii sunt lângă mine indiferent de rezultat şi le mulţumesc foarte mult, pentru că ştiu ce înseamnă performanţa şi efortul depus. 

A fost o zi proastă, ea a jucat bine, un tenis diferit, nu mă aşteptam să joace aşa. A avut meritul pentru victorie, pentru că a fost mai bună în acea zi. (...)  Îmi doresc un titlu de Grand Slam, să văd când şi dacă o să reuşesc vreodată. (...) Mi-e greu să zic cine câştigă Australian Open, Maria Şarapova sau Serena Williams.

...despre Fed Cup: Irina Begu este în formă, joacă un tenis bun, eu cred că suntem o echipă destul de bună. Eu joc pentru ţară şi pentru suporteri la FedCup. E un lucru mai bun că nu va evolua Carla Suarez Navarro, dar o au pe Muguruza, iar eu am pierdut împotriva ei. Încerc să iau meciul pe care-l joc şi să fac tot ce pot atunci când sunt pe teren. Tricoul cu Halepeno e deosebit, mi-a plăcut, îl port cu mare drag şi sper să vedem câţi mai mulţi la Galaţi cu ele“.

Simona Halep şi modelele ei în tenis: „Sunt incredibile, mari campioane de la care am de învăţat“

Ce urmează pentru Simona Halep, după ce a fost eliminată în sferturile de finală de la Australian Open

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite