Primele declaraţii date de de Mircea Lucescu după victoria lui Şahtior Doneţk în Champions League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu, antrenorul lui Şahtior Doneţk FOTO Reuters
Mircea Lucescu, antrenorul lui Şahtior Doneţk FOTO Reuters

Şahtior Doneţk s-a impus miercuri în faţa celor de la Real Sociedad, grupare pe care a învins-o cu scorul de 4-0. Formaţia din Ucraina ocupă locul doi în Grupa A Champions League, la trei puncte distanţă de liderul Manchester United.

Mircea Lucescu a comentat succesul echipei sale şi obiectivul pe care Şahtior Doneţk îl care în grupele Champions League. „Cu atât mai mare e regretul că nu am câştigat acel meci cu Leverkusen. Meritam să ne calificăm, mai ales în urma jocurilor făcute cu Manchester şi  Leverkusen acasă. 

Leverkusen a fost mai bună ca noi în deplasare, cu ajutorul lui Nalois, dar la Doneţk au avut mare şansă. Şi totuşi rămân cu şanse de a se califica. Ne vom juca şansa cu cei de la Manchester United şi vom încerca să ne calificăm. Am fi meritat mai multe puncte până acum. Acele două greşeli mari de portar şi cele două goluri date de arbitru la Leverkusen au făcut să fim în situaţia asta“, a declarat tehnicianul pentru Dolce Sport.
În situaţia probabil în care Leverkusen va învinge Real Sociedad, Şahtior Doneţk este obligată să câştige în faţa celor de la Manchester United, pentru a obţine calificarea în primăvara europeană.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Rezultatele de miercuri din grupele Ligii Campionilor. Şahtior a demolat-o pe Sociedad, United a sulberat-o pe Leverkusen, Bayern a intrat în istoria competiţiei

Ilie Balaci despre căpitanul roş-albaştrilor: „Şansa Stelei este plecarea lui Alexandru Bourceanu“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite