Prima reacţie a Simonei Halep după calificarea în sferturile de la Indian Wells. totul despre viitoarea adversară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a trecut destul de uşor de Karolina Pliskova în optimile de finală de la Indian Wells, printr-o victorie în două seturi, 6-4, 6-4.

La final, sportiva noastra a surprins declarînd că nu ştia împotriva cui va juca în "sferturi", deşi acest lucru era cunoscut inaintea partidei.

"Pliskova este o jucătoare bună, m-am aşteptat la un meci greu şi aşa a fost Le mulţumesc celor care m-au susţinut.Nici nu ştiam că voi juca împotriva Carlei (n.r. - Carla Suarez Navarro, adversara Simonei Halep din sferturi la Indian Wells). Sper că mă voi reface fizic. Vreau să câştig acest meci", a spus Simona Halep. 

Spanioloaica Carla Suarez Navarro este cap de serie numărul 12 la Indian Wells şi numărul 13 WTA. Ea  s-a impus în optimi în faţa lui Watson cu scorul de 7-6 (5), 3-6, 6-1, după două ore şi 19 minute.Simona Halep (23 de ani) şi Carla Suarez Navarro (26 de ani) s-au mai întâlnit de opt ori în circuitul WTA, fiecare jucătoare impunându-se de câte patru ori.

În 2013, Halep s-a impus de două ori (6-3, 6-2 la 's-Hertogenbosch şi 3-6, 6-4, 6-1 la New Haven), în timp ce Suarez Navarro a câştigat întâlnirea de la Roland Garros, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-2.

În 2014, cele două ar fi trebuit să se întâlnească la Roma, dar Simona Halep s-a retras.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite