Presa spaniolă după Dortmund-Real Madrid 4-1: „Lewandovski a creat o noapte dezastruoasă pentru Real”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Lewandowski a fost ridicat în slăvi de presa spaniolă
Robert Lewandowski a fost ridicat în slăvi de presa spaniolă

Imediat după eşecul usturător suferit de Real Madrid, scor 1-4, cu Borussia Dortmund în Liga Campionilor, au apărut şi reacţiile presei iberice. Jurnaliştii spanioli au dat de pământ cu echipa lui Mourinho şi l-au lăudat pe atacantul lui Dortmund, polonezul Lewandovski, care a marcat patru goluri pentru nemţi.

Cotidianul de casă al lui Real Madrid, Marca, a titrat după meciul de la Dortmund: „Dezastru pentru Madrid. Un colosal Lewandowski a creat o noapte dezastruoasă pentru Real. De azi înainte, Real Madrid nu va uita niciodată numele atacantului polonez. Lewandowski a fost devastator”.

Un alt ziar apropiat Realului, cotidianul AS, încă speră la o calificare miraculoasă a madrilenilor în finală. „Lewandowski ne obligă la un miracol. Polonezul a fost un coşmar şi a marcat patru goluri. Jucătorii lui Mourinho au adormit după golul lui Cristiano şi au nevoie de o revenire istorică”.

În schimb, ziarele de casă ale rivalei Realului, Barcelona, le-au dat o palmă dură jucătorilor lui Mourinho. „Lewandowski a strangulat Realul. Regii teoriei au primit o corecţie fotbalistică din partea Borussiei Dortmund”, au notat jurnaliştii de la Sport.

„Lewandowski a devorat Realul. Patru goluri din partea atacantului polonez au produs dezastrul echipei lui Mourinho”, a notat şi cotidianul El Mundo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite