Presa internaţională, după egalul tricolorilor: „Elveţia trebuia să câştige de o mie de ori!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Keşeru neputincios
Keşeru neputincios

Egalul dintre România şi Elveţia, scor 1-1, de la Campionatul European, a fost comentat pe larg şi în presa internaţională.

L'Equipe, principalul cotidian de sport din Franţa, scrie că elveţienii au ce să regrete. România şi Elveţia s-au anihilat reproc în meciul disputat  la Paris. Totuşi, jurnaliştii francezi remarcă faptul că partida a fost dominată de elveţieni.

Le Monde scrie că egalul dintre România şi Elveţia nu clarifică situaţia din Grupa A, Franţa, care are două victorii, şi-a asigurat calificarea în optimi, însă Elveţia şi România depind de rezultatele de duminică. Francezii mai scriu că românii ar trebui să-i fie recunoscători lui Haris Seferovic, elveţianul şi-a creat numeroase ocazii, dar a reuşit să le rateze pe toate.

Cotidianul elveţian Le Matin citat de news.ro consideră că Elveţia merita "de o mie de ori" să câştige meciul cu România, iar rezultatul nu arată realitatea de pe terenl. "Rezultatul nu reflectă jocul. Elveţia merita de o mie de ori să câştige meciul cu România. Nu a făcut-o din două motive: a primit un gol din penalty în minutul 18 după ce a avut un start foarte frumos şi a suferit încă o dată din cauza lipsei de eficienţă în faţa porţii adverse", scrie Le Matin.

Un alt ziar elveţian, Tribune de Geneve titrează că Elveţia a făcut un meci foarte bun, dar nu a câştigat din cauza lipsei de realism al lui Seferovic, pentru că Shaqiri a fost fantomatic, iar Lichtsteiner a făcut o greşeală care a costat echipa două puncte.

Cea mai proastă glumă. Vezi AICI ce a păţit un suporter turc la meciul contra Croaţiei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite