Povestea lui Eugen Trică, antrenorul de la CFR Cluj care întârzie cucerirea titlului 24 de către Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Trică, tehnicianul lui CFR Cluj FOTO Mihaela Bobar/Rpressport
Eugen Trică, tehnicianul lui CFR Cluj FOTO Mihaela Bobar/Rpressport

În urmă cu aproximativ o săptămână s-a produs o mutare pe banca tehnică a lui CFR Cluj, când Eugen Trică a fost adus ca înlocuitor al lui Paulo Sergio la cârma campioanei din Liga I.

Eugen Trică a fost numit ca tehnician al echipei de pe stadionul „Constantin Rădulescu“ pe fondul performanţelor reuşite în tricoul lui CFR, cu toate că în cariera de tehnician deţine în palmares doar antrenarea divizionarei secunde Juventus Colentina. Oficialii din Gruia i-au lăsat mâna liberă lui Trică pentru a conduce campioana en-titre pentru următoarele patru sezoane, obiectivul antrenorului fiind cucerirea unui alt titlu de către ardeleni. 

La două etape distanţă de la această schimbare, CFR Cluj a bifat o remiză albă cu Astra Giurgiu, în turul semifinalei de Cupa României, o victorie în deplasarea de la Bistriţa (0-5) şi un egal împotriva Stelei pe teren propriu (0-0), rezultat care amână sărbătorirea titlui cu numărul 24 de către roş-albaştri şi sporeşte tensiunea din vestiarul Stelei. Trică s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale reuşit duminică: 

„Nu am avut niciun pic de emoţii, cu puţin noroc puteam să câştigăm. La rândul lor şi ei au avut situaţii de a marca. Echipa asta trebuie să facă pressing tot timpul, indiferent că adversarea e Steaua, Dinamo...“.
Arpad Paszkany, patronul echipei din Gruia, se declară încântat de influenţa lui Trică: „Este o atitudine mult mai combativă, pozitivă. Eugen a reuşit să aducă un plus. Este un catalizator al echipei, mă bucur foarte mult şi sper să aibă rezultate foarte bune şi să câştige primul trofeu cu echipa noastră şi în calitate de antrenor (Cupa României)“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite