Şi-a dat demisia de la Primărie! Sexy campioana din Playboy ţinteşte sus în politică şi nu mai vrea să fie consilieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Gigi Becali şi Elena Băsescu, prezenţe surprinzătoare în Parlamentul Europei, un alt personaj inedit se pregăteşte să se lanseze la Bruxelles.

Fosta campionă la gimnastică, Corina Ungureanu, care a avut şi aparţii în Playboy, a demisionat din funcţia de consilier pe probleme de sport al primarului Ploieştiulu, Iulian Bădescu, ca să se înscrie în campania electorală pentru alegerile europarlamentare din luna mai.

"Am decis să demisionez din funcţia de consilier pe probleme de sport al primarului municipiului Ploieşti. După îndeplinirea formalităţilor legale necesare, activitatea mea în  funcţia mai sus menţionata va înceta efectiv în data de 15 februarie 2014. Am luat această hotărâre pentru a-mi concentra întreaga putere de muncă în campania pentru alegerile europarlamentare din mai 2014.  Consider că decizia pe care am  luat-o este una corectă şi conformă atât cu dorinţa mea de a obţine un mandat în Parlamentul European, cît şi cu respectul pe care îl port concetăţenilor mei; nu ar fi normal să fiu remunerată din bani publici atâta timp cât voi fi angrenată, în nume personal, în cursa electorală pentru Bruxelles. Le mulţumesc,  pe această cale, tuturor acelora cu care am colaborat din iulie 2012 până în prezent şi le urez mult succes în tot ceea ce vor întreprinde de acum  înainte pentru promovarea şi susţinerea activităţilor sportive la nivel local", se arată în comunicatul de presă trimis de Corina Ungureanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite