Planul lui Bogdan Stelea pentru echipa naţională de tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Stelea, selecţionerul echipei naţionale de fotbal de tineret FOTO Răzvan Păsărică
Bogdan Stelea, selecţionerul echipei naţionale de fotbal de tineret FOTO Răzvan Păsărică

Bogdan Stelea, succesorul lui Emil Săndoi pe banca tehnică a echipei naţionale de fotbal de tineret, a vorbit luni despre planul său de la „cârma“ tricolorilor.

„Eu eram pregătit să preiau lotul sub 17 ani, dar a apărut problema cu Emil Săndoi. M-a sunat Mircea Sandu, mi-a facut această propunere şi am acceptat pe loc. Ştiu că nu am o misiune uşoară. În ultimii ani, la tineret au fost evoluţii oscilante. Au făcut şi rezultate bune şi rezultate negative. Ideal ar fi fost să încep cu un meci amical, dar vreau să îmbunătăţesc lucrurile la tineret. Trebuie implicare maximă, altfel nu avem nicio şansă.

Toti jucătorii trebuie să vină la naţională dornici. Până acum atitudinea jucătorilor a lăsat de dorit. Eu vreau să schimb acest lucru. Avem şanse de calificare în continuare. În această toamnă avem patru meciuri de disputat. Dubla cu Irlanda e puţin mai complicată“, a declarat Bogdan Stelea potrivit DolceSport. România va susţine pe 10 septembrie meciul cu Muntenegru, în deplasare, în cadrul unei grupe din care mai fac parte Germania şi Irlanda, în vederea Campionatului European.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite