Steaua a intrat în război deschis cu Piţurcă: "Noi nu putem amâna un meci, iar ei încasează câte patru. Jucătorii noştri nu mai vor la echipa naţională"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stoica şi Reghecampf sunt în conflct deschis cu Piţurcă
Stoica şi Reghecampf sunt în conflct deschis cu Piţurcă

Succesul pe care-l înregistrează Steaua pe plan intern şi internaţional  îi face pe oficialii campioanei să sară din nou la gâtul selecţionerului şi nu numai al lui.

Mihai Stoica, managerul Stelei, şi-a mărturisit azi nemulţumirea faţă de faptul că Liga şi Federaţia nu sunt în stare să asigure Stelei un program favorabil înaintea meciurilor din Liga Campionilor. "Noi avem atunci marţi meci cu Chelsea, dar nu putem juca cu Vaslui duminică pentru că sunt marile meciuri cu Andorra şi Estonia. Reghe a venit cu deprinderile astea, noi ştim programul cu o lună jumătate înainte. Da, vreau să dăm lecţii echipei naţionale despre cum se lucrează profesionist. Noi ne batem cu toţi, echipa naţională ia câte 4", a spus Stoica.

Tirul său nu s-a oprit aici: "Încercăm să convingem jucătorii să nu-şi facă hârtii pentru a nu se mai duce la echipa naţională. Nu mint cu nimic, întreabă cum să procedeze, ce trebuie să facă. Cu asta ne ocupăm acum, să-i convingem să meargă în continuare acolo. Nu are legătură cu conflictul de acum", a mai spus managerul Stelei.


"Sunt jucători cărora li s-a reproşat că se gândesc la Liga Campionilor, nu la echipa naţională. Nu vreau să-i iau locul lui Piţurcă, ci să-l ajut"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite