Piţurcă îl demolează pe Reghecampf. Dezvăluiri urâte făcute despre antrenorul Stelei şi despre soţia acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă, fost selecţioner al echipei naţionale, a lansat un atac virulent asupra lui Laurenţiu Reghecampf, actualul tehnician al Stelei.

"Cred că Steaua a jucat excepţional, dar a avut ghinion. În România nu mai poţi să-ţi spui părerea, pentru că urmează acuze, jigniri. După meciul de la Craiova mi-am spus părerea şi au urmat acuze din partea unui om care aşa procedează. Văd că acum toţi îi sunt duşmani, presă, toată lumea...

Văd că au ieşit la iveală episoade, precum cel de la Zurich. Dacă era vorba de răzbunare, vorbeam de atunci, pentru că am ştiut ce s-a întâmplat. Toţi au consumat băuturi alcoolice după ce au mâncat cu echipa, unul n-a putut fi trezit deloc pentru meci, iar antrenorul abia a fost trezit pentru a merge la meci. Mie mi-au confirmat 3 jucători că înainte de meci, după masă, antrenorul şi managerul sau ce el acolo, au băut o sticlă de votcă.Gigi ştie foarte bine, dar e problemă cu acea clauză de reziliere de 1 milion şi l-a acoperit.

La Steaua, Gigi Becali face echipa. Reghecampf l-a băgat pe Pintilii cu Craiova pentru că a cerut acceptul, pentru că altfel nici nu se punea problema să o facă. Becali făcea schimbările şi din închisoare", a declarat Piţurcă la Dolce Sport.

"Reghecampf i-a lucrat pe Costel Gâlcă şi pe Mirel Rădoi, ca să vină el. Chema jucătorii pe la grătare, cu nevastă-sa stătea de vorbă cu ei", a mai spus Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite