Pilotul de Formula 1 Nico Rosberg, cel mai bun din circuitul de la Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nico Rosberg, unul dintre piloţii de la Mercedes FOTO Josep Lago/AFP/Getty Images
Nico Rosberg, unul dintre piloţii de la Mercedes FOTO Josep Lago/AFP/Getty Images

La mai puţin de o lună de la startul noului sezon de Formula 1, Nico Rosberg s-a remarcat în circuitul de la Barcelona.

Piloţii pregătesc intens debutul în sezonul care e gata să înceapă, circuitul de la Barcelona fiind acum principalul interes pentru fanii raliurilor. Nico Rosberg a obţinut cel mai bun timp la testele efectuate în Spania, devansându-i pe finlandezul Kimi Räikkönen şi spaniolul Fernando Alonso, potrivit „The Guardian“. Ibericul a testat şi noul monopost de la Ferrari, cu care speră să-şi adjudece titlul mondial.

„Monoposturile sunt foarte similare cu cele din anul trecut. Să concurăm cu ele înseamnă să avem aproximativ aceleaşi rezultate. Scopul este, totuşi, să ajungem în Australia cu nişte îmbunătăţiri“, a declarat Alonso după antrenamentele din Barcelona.

Campionul mondial Sebastian Vettel a efectuat doar 14 tururi din cauza unei probleme la cutia de viteze. „Sunt testele de iarnă şi ne facem temele. Mai sunt două săptămâni şi plecăm la Melbourne. Sunt nerăbdător să fiu din nou pe pistă“, a afirmat neamţul. Noul sezon de Formula 1 va începe pe 17 martie, în Australia şi se va încheia la data de 24 noiembrie. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite