Patru tenismene din România au jucat la Madrid: Begu, Dulgheru, Mitu şi Niculescu. Două merg mai departe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Dulgheru a abandonat în setul decisiv FOTO Guliver Getty Images
Alexandra Dulgheru a abandonat în setul decisiv FOTO Guliver Getty Images

În cel mai aşteptat meci al zilei pentru noi, Alexandra Dulgheru i-a luat primul set Anei Ivanovici, dar a abandonat în decisiv. Performanţă mare pentru Andreea Mitu.

Jucătoarea Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA şi beneficiară a unui wild card, a abandonat, sâmbătă, în primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, adversara sa, sportiva sârbă Ana Ivanovici, locul 7 WTA, calificându-se astfel în runda următoare.

Dulgheru a abandonat în setul trei, după o oră şi 57 de minute de joc. Ea câştigase primul set, cu scorul de 6-2 şi îl pierduse pe al doilea cu 6-7 (1). În momentul abandonului, scorul era 4-0 pentru Ivanovici în setul al treilea.

Premiul pentru participarea în primul tur este de 14.830 de euro şi zece puncte WTA, acelaşi pe care-l va primi şi Monica Niculescu, eliminată de neo-zeelandeza Marina Erakovici, scor 6-2, 5-7, 3-6. 

Andreea Mitu a trecut de ultimul tur al calificărilor, după o victorie netă cu olandeza Richel Hogenkamp, 6-0, 7-5 şi va juca în primul tur la Madrid.

Irina Begu e cu un pas înaintea Andreei Mitu. Ea a învins-o pe japoneza Kurumi Nara, 7-6, 6-1 şi s-a calificat în turul doi, unde o aşteaptă un megi greu: Pennetta sau Petkovici.

Duminică intră pe zgura madrilenă şi Simona Halep (DETALII). 

Imaginea zilei: Halep, extrem de relaxată la Madrid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite