Patronul Rapidului confirmă pentru "Adevărul": "Ioniţă va ajunge la Astra în schimbul a 700.000 de euro"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid îşi vinde "perla" pentru a mai face rost de nişte bani. Ioniţă merge la Astra, iar suporterii sunt furioşi pe patronul echipei, Adrian Zamfir.

Patronul Rapidului, Adrian Zamfir, a spus pentru "Adevărul": "Alexandru Ioniţă va ajunge la Astra Ploieşti pentru suma de 700.00 de euro, sumă importantă pentru noi în contextul actual. Ioniţă va juca în continuare pentru Rapid cel puţin până la vară şi, după plecarea la Astra, va rămâne în coproprietate cu Rapid - 50 la sută dintr-un viitor transfer".

Dezminte conflictul cu Moldovan

Adrian Zamfir susţine că între şefii clubului şi antrenorul Viorel Moldovan nu sunt disensiuni. "Viorel este şi va rămâne un simbol în istoria moderonă a Rapidului, nu doar din postura de superjucător, dar şi ca antrenorul care va readuce echipa pe prima scenă. Ne dorim din suflet să se pensioneze de la Rapid, să aducă un nou titlu pentru Rapid şi îi mulţumim pentru enormele eforturi făcute pentru Rapid în această perioadă grea. Împreună vom reuşi", spune Zamfir.

Patronul a început să fie contestat de suporteri după ce l-a vândut pe Ioniţă. "El n-a băgat niciun ban. Să crească el jucători şi apoi să-i vândă, nu să-i vândă pe cei crescuţi de alţii. Cum ţine el clubul, ar putea să-ţ ţină şi Liga Suporterilor Rapidişti, din abonamente şi cotizaţii", a spus Liviu Ungurean, şeful galeriei rapidiste. 

ASTRA ŞI STEAUA, ajutate de arbitri înaintea "finalei"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite