Patronul Petrolului, Dan Capră, rămâne în continuare în arest. Instanţa a respins cererea lui de cercetare în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Capră are probleme mari
Dan Capră are probleme mari

Arestat săptămâna trecută pentru 29 de zile, patronul Petrolului, Dan Capră, va rămâne după gratii cel puţin până la expirarea acestui termen.

După ce marţi, judecătorii de la Curtea de Apel au amânat decizia, miercuri, aceştia au decis să respingă contestaţia depusă de inculpaţi. “Respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii BUCUROIU MARIUS MIHAI, CAPRĂ NICOLAE, CAPRĂ DANIEL, GÎSCĂ MARIUS ALEXANDRU, DANIEL PETRE GHEORGHE, CONSTANTIN DRAGOŞ IOAN VIOREL, STOICA SPIREA DANIEL, în prezent aflaţi în stare de arest preventiv în Arestul I.J.P. Prahova, împotriva încheierii de şedinţă din camera de consiliu nr. 496 din data de 26 noiembrie 2014 dată de Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Prahova. Obligă fiecare contestator inculpat la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Cercetată şi pronunţată în şedinţa din camera de consiliu, astăzi 03 decembrie 2014″, se arată în soluţia dată de magistraţi.

Toţi cei aflaţi după grarii sunt cercetaţi în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de peste 15 milioane de euro

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite