Patron român, fără simţul ridicolului: cum s-a făcut de râs Ioan Niculae după ultima sa decizie managerială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Niculae
Ioan Niculae

Zicala „Dacă tăceai, filozof rămâneai“ se aplică perfect în cazul finanţatorului Astrei Girgiu, care şi-a arătat limitele printr-o declaraţie care l-a făcut de râs.

Liga I a ajuns într-o situaţie unică în Europa din cauza unor patroni, precum Ioan Niculae. 

De la începutul sezonului, finanţatorul giurgiuvenilor a angajat trei antrenori în 20 de etape: Daniel Isăilă (etapele 1-10), Oleg Protasov (etapele 11-19) şi Dorinel Munteanu (din etapa a 20-a).

Concediat de Niculae, ucraineanul Protasov a vorbit despre condiţiile jalnice pe care le-a găsit la club şi a dezvăluit că Astra, o pretendentă la titlu în Liga I, n-are o sală de forţă, motiv pentru care jucătorii n-au mai putut efectua exerciţii specifice de la 9 februarie!

Auzind afirmaţiile făcute de Protasov, finanţatorul Astrei a încercat să riposteze, însă mai mult s-a făcut de râs în ziarul „Ring“.

Ce a spus?

„Ştiam că Protasov n-are nicio treabă cu antrenoratul, dar de curând am înţeles că nici ca om nu valorează prea mult“, a spus Niculae, uitând parcă faptul că tocmai el l-a adus pe Protasov despre care susţine acum că n-are treabă cu antrenoratul! 

„Mi l-a propus un impresar din Grecia, la început mi s-a părut o idee bună, dar ulterior am înţeles că m-am păcălit“, şi-a explicat Niculae managementul catastrofal. Acesta a avut o revelaţie tocmai acum, deşi CV-ul lui Protasov poate fi găsit la o simplă căutare pe google.

„Ca să vă faceţi o părere despre tehnicianul Protasov, vă rog să observaţi că la nicio echipă n-a stat mai mult de şase luni. A fost marea mea greşeală că l-am adus la echipă“, a continuat Niculae. El a recunoscut că nu s-a despărţit de tehnicianul ucrainean în condiţii civilizate.

„Acest om nici măcar n-a vrut să ne strângem mâna civilizat. Iniţial, trebuia să fie plătit doar pentru lunile în care a antrenat Astra, dar el a vrut banii până la finalul contractului. Pentru ce să-i dau bani, că am pierdut 15 puncte pe mâna lui? A fost un mare fotbalist, dar ca antrenor e zero“, a concluzionat patronul Astrei.

Uitaţi-vă ce a făcut Dorinel Munteanu. Cu aceeaşi echipă a bătut Steaua, în timp ce Protasov nu era în stare să joace bine nici în faţa Galaţiului. Ioan Niculae finanţator Astra  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite