Articol publicitar

Pariorii anticipează finalul grupelor de Liga Campionilor şi Europa League – Avem ponturile specialiştilor

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
advert

În această săptămână se desfăşoară ultimele partide din grupele Ligii Campionilor şi Europa League. Se spune că aceste momente decisive sunt cele mai prielnice pentru pariori, întrucât motivaţia echipelor diferă extrem de mult în anumite cazuri, iar pariorii iscusiţi nu ezită să le speculeze!

Specialiştii din cadrul comunităţii pariorilor din România au analizat meciurile: RB Leipzig vs Beşiktaş, FC Porto vs AS Monaco, Steaua Roşie vs FC Koln şi FCSB vs FC Lugano, pregătindu-ne de asemenea o serie de ponturi ce pot fi jucate la cote tentante la operatorii de pariuri sportive online recomandaţi!

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN CUPELE EUROPENE – VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

RB Leipzig vs Beşiktaş

image

Vicecampioana Germaniei va da totul în acest ultim meci din faza grupelor Ligii Campionilor, cu speranţa că poate obţine o calificare in-extremis, atâta timp cât FC Porto nu se va impune în faţa lui AS Monaco, în cealaltă partidă a grupei G. Nemţii nu traversează o formă deosebită, însă pe teren propriu au fost învinşi în acest sezon numai de către Bayern, în Cupa Germaniei, însă nu după 90 de minute de joc, ci după penaltiuri. De aceea, ne aşteptăm ca nici de această dată băieţii lui Ralph Hassenhul să nu-şi dezamăgească suporterii.

Beşiktaş a câştigat deja această grupă, aşa că va merge în Germania în vacanţă. Quaresma şi colegii săi tocmai s-au impus în derby-ul de sâmbătă cu Galatasaray, câştigând cu scorul de 3-0. Totuşi, întrucât această partidă nu mai are nici o miză pentru oaspeţi, ne putem aştepta ca Senol Gunes să alinieze o echipă de rezerve în acest meci, mai ales pentru că în acest weekend vor da piept cu Kayserispor, echipă cu care se află la egalitate de puncte în întrecerea internă.

Sub 2.5 goluri @ 2.38 – Pariază la Betano!

FC Porto vs AS Monaco

advert

FC Porto are cale liberă către calificarea în primăvara europeană a Ligii Campionilor, asta pentru că urmează să o întâlnească în această ultimă rundă pe AS Monaco, echipă deja eliminată din cupele Europene. Echipa antrenată de Sergio Conceicao este neînvinsă în ultimele 9 meciuri oficiale, dintre care a reuşit să câştige 5. În partida din tur, Aboubakar şi colegii săi s-au impus la Monaco cu scorul de 0-3.

De cealaltă parte, AS Monaco are 3 înfrângeri, o victorie şi o remiză în ultimele 5 partide şi a dezamăgit în această ediţie de Liga Campionilor, nereuşind nici măcar să prindă locul 3 în această grupă. Şi mai mult decât atât, Leonardo Jardim va avea şi ceva bătăi de cap în ceea ce priveşte alcătuirea echipei, deoarece are nu mai puţin de 6 jucători indisponibili în acest moment. Cel mai probabil, monegascii vor merge în Portugalia să facă figuraţie.

FC Porto victorie la 0 @ 2.20 – Pariază la Netbet!

Steaua Roşie vs FC Koln

image

Steaua Roşie este aproape de a se califica în primăvara europeană. Sârbii trebuie să câştige pentru a obţine calificarea indiferent de rezultatul celuilalt meci din grupă – a deşi este greu de crezut că BATE Borisov o va învinge pe Arsenal pe Emirates, am văzut că în fotbalul modern orice este posibil. Elevii lui Vladan Milojevic ar putea merge mai departe şi cu o remiză, cu condiţia ca miracolul să nu se întâmple la Londra. Totuşi, dacă este să comparăm forma celor două echipe angrenate în această confruntare ne putem da seama că avem o favorită certă.

FC Koln tocmai şi-a dat afară antrenorul care a promovat-o în Bundesliga. Peter Stoeger a clacat în acest sezon, după ce l-a pierdut pe golgheterul Anthony Modeste în această vară (jucător care marcase 25 de goluri în stagiunea precedentă). Koln este singura formaţie din campionatul German care nu a obţinut nici o victorie în primele 14 etape, având numai 2 puncte în clasament. Chiar dacă încă au şanse la calificare în cazul în care se vor impune în această seară, este greu de crezut că echipa va produce o surpriză – care i-ar putea scădea şi mai mult şansele de salvare.

Victorie Steaua Roşie Belgrad @ 2.15 – Pariază la Sportingbet!

FCSB vs FC Lugano

advert

FCSB are posibilitatea de a câştiga grupa fără să depindă de alt rezultat, însă patronul a anunţat că doreşte ca cei mai buni jucători să fie folosiţi în campionat şi nu în celelalte competiţii. Roş-albaştrii par să fi depăşit mini-criza pe care au traversat-o, reuşind două victorii consecutive la o diferenţă de 3, respectiv 4 goluri – ce-i drept, în faţa unor adversari extrem de modeşti. Cu toate acestea, elevii lui Dică se vor confrunta cu o echipă elveţiană a cărei formă este extrem de fluctuantă şi imprevizibilă. Partea bună este că FC Lugano nu mai are şanse la calificare, fapt pentru care elevii lui Pierluigi Tami nu se vor strofoca să învingă în partida de joi seară, ci probabil vor folosi anumiţi jucători care nu au evoluat foarte mult în acest sezon.

Sub 2.5 goluri @ 2.20 – Pariază la Betfair!

Ambele NU marchează @ 2.04 – Pariază la Unibet!

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ A MECIURILOR DIN CUPELE EUROPENE. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM – VEZI LISTA AICI!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite