Până şi rapidiştii râd de situaţia Rapidului: Rada, ironic. Pancu, avertisment despre ce urmează la club

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii au disputat primul lor meci oficial de la promovarea în Liga I, însă victoria cu CS U Craiova nu schimbă cu nimic situaţia dramatică a echipei. În Giuleşti, urmează un derby cu Steaua.

Rapid a ajuns în optimile Cupei Ligii după o victorie cu CS U Craiova, meci la care a asistat şi Angelo Massone, cel despre care se spune că va prelua echipa. Până atunci, bucureştenii au ajuns în situaţia comică de a-şi căuta antrenor pe internet!

La confruntarea cu craiovenii, echipa a fost condusă de directorul tehnic, Marian Rada. La final, acesta a ironizat anunţul publicat pe site-ul oficial al Rapidului. „Se caută antrenor cu CV, poate până sâmbătă îmi voi da şi eu demisia din funcţia de director tehnic şi îmi voi depune şi eu CV-ul pentru a fi antrenor“, a spus Rada la Look TV.

Acesta a comentat şi nivelul la care se află Rapid cu nouă zile înainte de startul campionatului: „Ne apropiem la nivelul de pregătire optim. Am încercat să facem tot posibilul ca echipa să arate cât mai bine din punct de vedere fizic. Ne-am atins scopul, important e că vom avea un meci în Giuleşti cu Steaua. Le-am spus înainte de meci că, dacă vor avea voinţă, vor depăşi şi oboseala şi orice alt obstacol. Nu ştiu dacă putem învinge Steaua, vom vedea“.

Pancu: „Vom retrograda“

Veteranul Rapidului, Daniel Pancu, a rezistat pe teren până în ultimele secvenţe ale partidei cu CS U Craiova. După meci, a făcut o analiză realistă a situaţiei clubului.

„Suntem bucuroşi! A fost primul meci oficial şi am debutat cu o victorie la care puţini se aşteptau. Şi cu juniorii dacă am juca, nu s-a inventat echipă care să plece ca favorită de pe Giuleşti. Singurul avantaj al nostru a fost că ne cunoaştem. Toţi cei care am fost pe teren am jucat şi în Liga a II-a împreună. Totuşi, dacă situaţia nu se va schimba, vom fi una dintre echipele retrogradate“, a spus Pancu la Look TV.

El s-a referit şi la partida de sâmbătă cu Steaua (ora 21.00, Look TV): „Mergem să ne batem cu Steaua, indiferent unde vom juca. Steaua va pleca favorită în meciul cu noi. În situaţia asta de criză, Marian Rada e cel mai bun antrenor care ar putea să antreneze această echipă“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite