Rapidul îşi caută antrenor prin e-mail. Noul tehnician din Grant va fi ales în urma unui concurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

FC Rapid, echipă care a promovat în Liga 1 după un an de exil la matineu, organizează o selecţie pentru postul de antrenor principal.

După plecarea lui Viorel Moldovan, Rapidul a rămas fără antrenor cu zece zile înainte de startul sezonului. În criză de idei şi de bani, oficialii clubului din Grant au hotărât să-şi caute antrenori prin corespondenţă. Astfel, pe site-ul oficial al clubului a fost afişat un anunt prin care cei interesaţi să antreneze formaţia din Grant sunt rugaţi să trimită un CV, care va fi analizat de administratorul judiciar al clubului.

Ajutorul pentru Rapid vine din străinătate! Cine sunt adevăraţii sponsori ai clubului

Iată mai jos anunţul postat pe site-ul www.fcrapid.ro:

"Cei interesaţi sunt rugaţi să transmită până la data de 21.07.2014 pe adresa administratorului judiciar, avocat@cristina-Andronache.ro, un CV şi oferta financiară a serviciilor. În perioada 22-23.07.2014, administratorul judiciar va desfăşura intervievarea persoanelor înscrise la procedura de selectie."

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, dezaprobă metoda la care au apelat giuleştenii pentru a-şi găsi antrenor: "Nu cred că e cea mai bună formulă să ceară pe site CV-uri de antrenori. Nu e normal, pentru că la ora asta ar fi trebuit să fie toate lucrurile puse la punct la echipă", a spus Iorgulescu într-o conferinţă de presă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite