Omul care a dus-o pe Simona Halep pe locul 1 mondial nu va fi alături de ea la Singapore. De ce lipseşte Andrei Pavel din staff la Turneul Campioanelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Pavel
Andrei Pavel

Simona Halep îşi va afla azi adversarele de la Turneul Campioanelor, competiţie care începe duminică la Singapore.

Din păcate pentru ea, Simona nu îl va avea alături chiar pe cel care i-a dat acel plus necesar depăşirii barierei psihologice a locului 2 WTA. Cooptat în echipă la US Open, Andrei Pavel a fost cel care a antrenat-o pe Simona Halep în perioada premergătoare turneelor de la Wuhan şi Beijing, acolo unde a şi însoţit-o. Zilele petrecute alături de el la antrenament, perioadele de studiere a adversarelor şi liniştea pe care i-a adus-o prezenţa lui în tribună sau la coaching au făcut ca Simona să o învingă pe Maria Şarapova pentru prima dată în carieră şi apoi să obţină şi victoria necesară urcării în premieră pe locul 1 WTA. 

Spre ghionionul Simonei, Pavel nu are cum să meargă în Singapore, pentru că exact în aceeaşi perioadă, adică săptămâna viitoare, se va afla în Israel, alături de echipa de Cupa Davis a României. Meciurile jucătorilor noştri în barajul pentru menţienrea în Grupa 1 a Zonei Euro-Africane vor avea loc de vineri până duminică, adică se vor suprapune cu semifinala şi finala pe care sperăm cu toţii să le joace Simona la Singapore.

În aceste condiţii, Simona îl va avea alături la Singapore doar pe Darren Cahill.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite