Oltchim - Győr. Golghetera Ligii din 2010: „Dacă portarul unguroaicelor e într-o zi bună, vâlcencele nu au şanse“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grit Jurack (negru), fostă jucătoare de handbal FOTO AFP
Grit Jurack (negru), fostă jucătoare de handbal FOTO AFP

Oltchim - Győr / Grit Jurack, golghetera Ligii Campionilor la handbal feminin din anul 2010, este de părere că şansele de calificare pentru cele două echipe sunt egale, cu precizarea că dacă goalkeeper-ul formaţiei maghiare are o zi bună, vâlcencelor le scad dramatic şansele de reuşită.

Cu toate că a ieşit din peisajul handbalului de performanţă de aproape un an, Grit Jurack nu este străină de evenimentele importante ale sportului care a consacrat-o. „Cred că Oltchim - Győr ar fi trebuit să fie finala Ligii Campionilor. Sunt două echipe senzaţionale, iar şansele de calificare sunt 50%-50%. Dacă portarul Lunde prinde o zi bună, Oltchim nu are nicio şansă la victorie“, a declarat Jurack potrivit Prosport. 

Nemţoaica a câştigat alături de echipa naţională bronzul la Campionatele Mondiale din 1997 (Germania) şi 2007 (Franţa), fiind considerată printre cele mai bune jucătoare ale ultimului deceniu din handbalul feminin. Jurack şi-a încheiat cariera sportivă din pricina unei accidentări la umăr, ulterior devenind unul dintre analiştii site-ului oficial al Ligii Campionilor.
Partida Oltchim - Győr se va disputa la Sala Polivalentă, începând cu ora 18.00 şi va fi transmisă de DigiSport. Returul se va juca la Veszprém, în data de 11 aprilie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite