Olanda - România / Louis van Gaal: „A fost cel mai bun meci al echipei sub conducerea mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România a fost învinsă marţi de Olanda FOTO Reuters
România a fost învinsă marţi de Olanda FOTO Reuters

Olanda - România / Louis Van Gaal a declarat marţi, după victoria echipei sale împotriva României (4-0), că meciul de pe Amsterdam ArenA a fost cel mai bun pe care l-au reuşit olandezii în cariera lui de selecţioner.

„A fost cel mai bun meci al Olandei sub conducerea mea. Am jucat împotriva unui adversar foarte disciplinat, dar am făcut-o aproape perfect. Puteam să câştgăm la o diferenţă mai mare, pentru că am mai avut ocazii. Ştiu valoarea lui Van Persie, am avut încredere în el. Mi-a răsplătit această încredere cu două goluri“, a comentat Van Gaal potrivit Mediafax.

Stefan de Vrij, fundaşul Olandei, a declarat că fotbaliştii lui Victor Piţurcă nu au creat probleme echipei sale: „Poate că ei au avut una sau două ocazii foarte mici, dar atât. Totul a fost excelent pentru noi şi suntem mulţumiţi. Eu am pierdut mingea de câteva ori, dar învăţ din astfel de partide“.

România a pierdut partida cu Olanda, disputată marţi pe Amsterdam Arena, cu scorul de 4-0. Golurile meciului au fost marcate de Vaart (12'), Van Persie (56', 65' pen.)  şi Lens (90'). „Dubla“ lui Van Persie i-a adus olandezului performanţa de 34 de goluri, graţie căreia l-a egalat pe Klaas-Jan Huntelaar şi i-a depăşit în clasamentul all-time al golgheterilor naţionalei Olandei pe Johan Cruyff şi Abe Lenstra (ambii cu câte 33 de goluri). Lider în acest clasament este Patrick Kluivert, cu 40 de goluri înscrise în tricoul Olandei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite