Olanda - România / Contra: „Se vede o stare de delăsare, n-avem ambiţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România a fost învinsă marţi de Olanda FOTO Reuters
România a fost învinsă marţi de Olanda FOTO Reuters

Olanda - România / Eşecul „tricolorilor“ din partida disputată marţi pe Amsterdam ArenA este cauzat, în opinia lui Cosmin Contra, de lipsa de ambiţie a fotbaliştilor lui Victor Piţurcă.

„Ar trebui să fim îngrijoraţi de jocul echipei din ultimele două meciuri, dar naţionala a demonstrat în Turcia că se poate bate cu orice adversar... în afară de Olanda. E îngrijorător că se vede o stare de delăsare la naţională, n-avem ambiţie, n-avem determinare. 

Băieţii au nevoie de susţinere, să-i facem să înţeleagă că, deşi au jucat două meciuri proaste, suntem în continuare favoriţi pentru baraj. Oricine ar fi jucat în seara asta, cred că Olanda ne-ar fi bătut la fel de tare, ne demonstrează în ce formă suntem acum. Dar trebuie să fim optimişti şi să nu le dăm jucătorilor în cap“, a declarat tehnicianul echipei Petrolul Ploieşti pentru DolceSport.

România a pierdut partida cu Olanda, disputată marţi pe Amsterdam Arena, cu scorul de 4-0. Golurile meciului au fost marcate de Vaart (12'), Van Persie (56', 65' pen.)  şi Lens (90').

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite